IK WIL

Telefoon:   06 19 1383 17

Email:       info@Burema.info

Adres:       Neuweg 74, Hilversum

 

Afbeelding slogan Multi-room Music System(2)

A Burema Consultancy Idea

Prijs: € 99,00

SONOS Bridge 100
Sonos Controller for iPhone

Art.nummer: BR100

Met een Sonos ZoneBridge 100 gaat de installatie van een draadloos Sonos-systeem heerlijk snel…en eenvoudig. Sluit in plaats van een ZonePlayer de ZoneBridge aan op de router en het draadloze SonosNet-netwerk wordt onmiddellijk geactiveerd. Nu kunnen alle ZonePlayers en Controllers draadloos werken, waar ze ook in je huis staan. Het is het ideale alternatief als je in huis geen ethernetbekabeling hebt of als de router in een kamer staat waar je geen muziek wil.

De ZoneBridge speelt in tegenstelling tot de ZonePlayer geen muziek af, maar is een ongelofelijk voordelige oplossing wanneer je het bereik van het Sonos-systeem wil uitbreiden en het dekkingsgebied van de draadloze Controller wil vergroten. Daar komt nog bij dat de ZoneBridge mogelijkheden biedt om andere Sonos-producten te verbinden met het internet.

Snelle, eenvoudige installatie van een volledig draadloos Sonos-systeem

Snelle draadloze installatie

Sluit een ZoneBridge met een standaard ethernetkabel aan op je router. Daarna hoef je maar één keer op een knop te drukken om SonosNet te starten. SonosNet is een beveiligd, met AES gecodeerd peer-to peer draadloos netwerk dat alle andere Sonos-producten in staat stelt om draadloos muziek te regelen en af te spelen.

Systeemflexibiliteit

ZoneBridge geeft je de vrijheid om in elke kamer van je huis een ZonePlayer te plaatsen en die allemaal draadloos te verbinden.

Automatische installatie

Installeer een nieuwe ZoneBridge met één druk op de knop.*

Draadloze netwerkbrug die je SonosNet uitbreidt en je plezier in muziek vergroot.

Vergroot het bereik van je Sonos-systeem

Stream muziek draadloos naar een andere locatie door een ZoneBridge te installeren tussen een ZonePlayer in een verre kamer en de rest van het Sonos-systeem.

Vergroot het draadloze bereik van de Controller

Je kan de toegang van de Controller tot het SonosNet verbeteren door een ZoneBridge neer te zetten op plaatsen waar de draadloze dekking moet worden versterkt. Ideaal wanneer alle ZonePlayers op één locatie staan en niet zijn verspreid door het huis.

Gemakkelijke internetverbindingen voor andere producten in huis

De ZoneBridge heeft een ethernetswitch met twee poorten, waarmee je een settopbox, digitale videorecorder, pc, gameconsole of NAS-station kan verbinden met het internet.

* De ZoneBridge vereist softwareversie 2.5 of hoger