IK WIL

Telefoon:   06 19 1383 17

Email:       info@Burema.info

Adres:       Neuweg 74, Hilversum

 

Afbeelding slogan Multi-room Music System(2)

A Burema Consultancy Idea

Prijs: € 349,00

Art.nummer: ZP90

SONOS ZONE PLAYER 90

Met de Sonos ZonePlayer 90 kan je alle muziek die je wil, overal in het huis afspelen, op alle geluidsapparatuur die je al hebt, de receiver van je home cinema, stereo-installatie, luidsprekers met eigen voeding en meer. Sluit de ZP90 aan op een versterkt apparaat in een kamer en de ZP90 wordt onmiddellijk deel van het draadloze Sonos-systeem. De digitale en analoge uitgangen van de ZP90 leveren in elke kamer superieur geluid. En met het grote draadloze bereik van de ZP90 is er geen kamer die niet is gedekt. De ZP90 is superklein, dus hij past praktisch overal. En bij elke ZP90 krijg je de Sonos Controller voor Mac of pc, zodat je het systeem kan bedienen vanaf elke computer in je huis.

Andere fantastische functies

Gemakkelijke internetverbindingen voor andere producten in huis

De ZP90 heeft een ethernetswitch met twee poorten waarmee je je settopbox, digitale videorecorder, pc, gameconsole of NAS-station met het internet kan verbinden.

Wordt geleverd met de Sonos Controller voor Mac of pc en installatiesoftware voor je computer

Regel al je muziek en al je kamers met een computer of laptop in huis. Installatiesoftware maakt het delen van muziek mogelijk zodat je muziekmappen op je harde schijf kan delen met alle ZonePlayers.

Volumeregelaars op het voorpaneel

Hiermee kan je snel het volume regelen of het geluid uitschakelen als je zo gauw geen Controller bij de hand hebt.

Compacte vormgeving

Zo compact dat je hem bijna overal neer kan zetten.

Past bij je favoriete geluidsinstallatie

Kan worden aangesloten op een thuisbioscoop of externe versterker

Integreert je home cinema en andere audioapparatuur naadloos in het Sonos Multi-Room Music System.

Analoge en digitale uitgangen

Geniet van superieure geluidskwaliteit met analoge, optische en coaxiale digitale uitgangen die zorgen voor topprestaties. Opties voor vaste of variabele output zorgen voor flexibele volumeregeling.

Toon- en volumeregeling voor elke kamer afzonderlijk instelbaar

De lage en hoge tonen, de balans en de geluidssterkte zijn per zone instelbaar. Zo krijg je het beste geluid in elke kamer. Het volume kan je per zone of voor groepen zones tegelijk regelen.