IK WIL

Telefoon:   06 19 1383 17

Email:       info@Burema.info

Adres:       Neuweg 74, Hilversum

 

Afbeelding slogan Multi-room Music System(2)

A Burema Consultancy Idea

Prijs: € 349,00

Art.nummer: CR200

SONOS Controller 200

De Sonos Controller geeft je directe, draadloze toegang tot al je muziek en kamers met de aanraking van een vinger. Het VGA-kleurenscherm, het uiterst snel reagerende touchscreen en de speciale knoppen zorgen voor ongelofelijk gebruiksgemak. Het apparaat is speciaal ontworpen voor eenvoudige bediening van multi-room muziek. Pak de Controller of raak het scherm aan en je hebt volledige controle over het systeem. Met de Controller in de hand kan je snel muziek uit je persoonlijke muziekbibliotheek zoeken en afspelen en luisteren naar internetradio en de meest populaire online muziekservices. Blader door de albums en stations met een aanraking van je vinger of zoek naar je favoriete muziek door het toetsenbord op het scherm te gebruiken. En dan kan je met een simpele aanraking de muziek afspelen. Je kan eenvoudig in iedere kamer een ander nummer afspelen of in alle kamers tegelijk hetzelfde nummer.

Sonos Controller for iPhoneSonos Controller for PC/MACSonos Controller for PC/MACSonos Controller for iPhone

Gratis Controller Software voor Apple en  PC

Gratis Controller software voor de Ipod Touch en Iphone

SONOS Controller CR100

Snel je favoriete muziek vinden en afspelen via een eenvoudig touchscreen

Muziek die je aan kan raken

Blader door je muziekbibliotheek en radiostations met een veeg van je vinger. Terwijl je bladert, worden albumhoezen weergegeven. Met een simpele aanraking kan je nummers spelen, onderbreken, overslaan of terugspoelen. Dat alles dankzij het hoogwaardige, snel reagerende touchscreen van capacitief glas.

Zoeken

Typ op het toetsenbord op het scherm om snel een artiest, nummer, radiostation of radioprogramma te vinden. Gevonden items worden tijdens het typen weergegeven, zodat je de muziek supersnel kan starten.

Snel schuiven

Blader alfabetisch door lange lijsten in je muziekbibliotheek zodat je favorieten snel terugvindt.

Albumhoezen weergeven

Bekijk albumhoezen met schermgrootte of als miniatuur, soepele animaties en andere afbeeldingen via het levendige, 3,5” VGA-kleurenscherm (640x480 pixels).

Eén bibliotheekweergave

Ongeacht waar je muziek is opgeslagen, je kan met Sonos je hele muziekbibliotheek in één scherm bekijken (alle artiesten, albums, componisten, genres, enz.). Je kan bladeren op basis van artiest, album, genre, tracknaam, componist of afspeellijst.

Muziek afspelen die in een wachtrij staat

Terwijl je luistert naar muziek, kan je muziek in een wachtrij zetten om vervolgens af te spelen En dan kan je de Controller doorgeven aan iemand anders die het volgende nummer kan kiezen.